fbpx
Menu Close

Luminamath

În intervalul 02 octombrie – 08 noiembrie au loc înscrierile online pentru cea de-a XXI- ediţie a concursului LuminaMath.

Prima etapă a concursului este cea online, care va avea loc pe data de 10 noiembrie.
Cea de-a doua etapă, etapa scrisă, va avea loc pe 25 noiembrie, la sediul Şcolii Gimnaziale Spectrum din Constanţa, bd. Al. Lăpuşneanu, nr.101.
Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul http://luminamath.ro/

Luminamath

 

 

 

LuminaMath este un concurs național de matematică care are o tradiție de peste douăzeci de ani în rândul elevilor din România și care testează cunoștințele asimilate de aceștia în școală, responsabilitatea, perseverența și răbdarea, toate acestea într-un test amplu contra timp. Este extrem de important ca elevii să reușească să găsească modalitățile de rezolvare cele mai rapide şi care să conducă la soluția potrivită. Antrenamentul este cheia succesului în acest caz, iar pentru a veni in întâmpinarea nevoilor elevilor și ca urmare a cererilor primite in ultimii ani de la părinți și profesori am decis sa realizăm culegeri LuminaMath, și simulări online care să ajute la înțelegerea modalităților de rezolvare ale exercițiilor.

Scopul realizării culegerii și al simulărilor online este acela de a pregăti temeinic elevii care doresc să participe nu numai la concursul LuminaMath, ci în general la concursuri de matematică sau olimpiade naționale.

 

http://www.luminamath.ro/