Ce spun părinții!

Școala în care fiica mea învață de cinci ani, Școala Gimnazială Spectrum Constanța este o școală sigură, cu dotari moderne în care copilul meu s-a dezvoltat liber. O instituție de învățământ în care comunicarea între elev și cadrele didactice se  face firesc, în care cunoștințele dobândite de copii reflectă sistemul educațional aplicat de profesori.

O școală în care mereu am comunicat cu profesorii, comunicare care pentru mine ca părinte este prioritară.

Aș mai vrea să menționez că în această perioadă dificilă pentru toată lumea, în ceea ce privește predarea on-line, școala și cadrele didactice au luat măsurile necesare pentru implementarea noului sistem de studiu on-line, cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Orarul elevilor a fost urmat corespunzător iar programa de studiu a fost transmisă copiilor în concordanță cu recomandările date.

Lavinia Ilievici

Suntem deja în al cincilea an în care fiica mea frecventează cursurile în această școală iar amprenta sistemului educațional pe care îl aplicați în modalitatea de lucru cu copiii se regăsește în capacitățile și cunoștințele dobândite de la profesori în tot acest timp. Chiar și în ultima perioadă mai delicată prin care trecem cu toții, implicarea fiecărui profesor în parte nu a scăzut deloc, menținăndu-le copiilor apetitul pentru școală.

Pentru toate acestea vă mulțumim și vă susținem în toate proiectele care au ca scop dezvoltarea și formarea intelectuală, morală și fizică a copiilor noștri!
Corina Beciu
În calitate de mamă a două eleve din școala, țin să vă mulțumesc de modul de predare, de implicarea profesorilor și de felul în care copiii interacționează chiar și în online cu colegii. 
Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri. 
Succes mai departe!
Oana Frim

Mai este o săptămână și se încheie primul semestru. Astăzi am făcut ordine în caietele de lucru și manuale și am observat cu plăcere ca au fost parcurse cu succes! Cu toate că este un an greu, copiii se descurcă minunat și asta datorită profesorilor care îi încântă de fiecare data cu diferite jocuri și discuții, făcând tot posibilul să nu se simtă atât de departe unul față de celălalt. Recunosc că am fost sceptică în ceea ce însemnă predarea online, gândindu-mă că va fi un an pierdut, însă spre uimirea mea nu a fost deloc așa…. și asta mă bucură nespus de mult. Încă de la început am optat pentru această școală pentru programul său prelungit, iar acum după 3 ani pot spune cu mâna pe inimă că școala Spectrum nu reprezintă doar o școală cu program prelungit, ci este Familia Spectrum! Copiii sunt foarte bine primiți, dl.  Silviu are atâta grijă să-i întâmpine cu zâmbetul pe buze în fiecare zi, îi cunoaște pe fiecare în parte, iar copiii se simt în siguranță. În general, comunicarea cu toate cadrele didactice este bună, toți sunt foarte deschiși, iar noi părinții stăm liniștiți că ei sunt pe mâini bune! Felicitări!!

Mariana Mototolea

Școala în care am crezut și căreia i-am încredințat educația copilului meu. Starea lui de bine și de fericire. Toate așteptările noastre legate de procesul educațional, inclusiv cel emoțional, și-au găsit răspunsul corect. Școala Spectrum, o școală ca o floare: deschisă către nevoile copilului meu și preocupată de a-l determina să răzbească, să izbândească. Nu aș schimba nimic din trecutul educațional al fiului meu. Am avut certitudinea că școala veghează pentru el. E un sentiment greu de transmis unui părinte. Nu știu când si cum sunt mai emoționată: când citește așa de frumos în limba engleză, când face sport cu sârguință, dar și cu plăcere, când știe că nimic nu cântărește mai mult decât rezultatul muncii lui și devine responsabil după un lung șir de umor?! Am întâlnit aici, în ultimii 8 ani, devotament, empatie, oameni aplecați către nevoile noastre, cu soluții către orice neajuns am fi identificat. Am intâlnit dascăli, de-adevăratelea, printre cifre, în sufletele lor, de la care copilul meu a învățat responsabil jocul cu expresiile numerice; dar și ce este expresia sufletului! Ce am văzut eu în copilul meu și sunt convinsă că este numai despre învățarea în Școala Spectrum: libertatea, într-un mod extrem de frumos; de a prețui diferențele; încrederea, cu un sine pe care școala l-a ocrotit, nu la știrbit; matematici multe și însuflețite; dorința despre și în ale științelor; cinstea, unul dintre markerii modului de face școală în Școala Spectrum. De-adevăratelea! Școala Spectrum l-a învățat un lucru unic și greu de transmis în educație: a fi autentic. Tânărul meu viitor adult pare tare mândru și asumat în a fi ceea ce este! Multumim, Școala Spectrum!

 

 

Simona Mina