Cariera

1. Profilul cadrelor didactice

 Cadrele didactice  sunt foarte bine pregatite in domeniul lor de activitate si acorda o atentie deosebita fiecarui copil, pentru ca fiecare este important in cadrul școlii noastre. Devotati meseriei de dascal, cadrele didactice sunt intotdeauna la curent cu noutatile legate de materia predata. Bucuria si rezultatele elevilor ofera profesorilor o satisfactie nemarginita. 

2. Cerinte 

Cadrele didactice  trebuie sa aiba minim 5 ani experienta dar se pot angaja si tineri care au entuziasmul necesar profesiei de dascal si detin rezultate in timpul liceului si facultatii. Candidatii trebuie sa aiba cunostinte de folosire tehnologiei in clasa ( Microsoft Office, abilitati de navigare pe internet si aptitudini de folosire a tablei interactive- Smart Board). Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj in procesul de selectare. 

 3. Oportunităţi de angajare  

În eventualitatea unei colaborări, vă rugăm să ne trimiteţi un CV cu poză la adresa de e-mail: ct.jobs@spectrum.ro. Dupa analizarea CV-ului veţi fi contactat telefonic pentru un interviu. În cazul în care a fost stabilită o întâlnire, vă rugăm să prezentaţi documentele care dovedesc veridicitatea informaţiilor din CV.