[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Picnic Potigrafu

Un nou an școlar tocmai a sosit și suntem foarte fericiți să îi întâmpinăm din nou pe copii. Știm că le-a fost dor de colegi și de profesori după o lungă vacanță. Pentru o mai bună integrare în colectiv a celor noi, precum și pentru a consolida relațiile în cadrul colectivelor deja formate, am decis să organizăm o excursie la Campingul Potigrafu în intervalul 15 – 16 septembrie.

Plecarea va fi sâmbătă 15 septembrie, ora 07:30 de la școala Spectrum, iar întoarcerea va fi  duminică, 16 septembrie, ora 18:00, tot la școala Spectrum.

Pe parcursul celor două zile copiii vor face o vizită la Edenland, vor participa la un picnic, vor face o plimbare în pădure și vor avea posibilitatea să meargă la Laser Tag (opțional).

Prețul acestei excursii este de 250 lei și include transport, cazare și cele 3 mese (vor fi servite la Potigrafu).

Pentru informații suplimentare, dar și pentru achitarea excursiei, vă rugăm să îl contactați pe domnul director de activități extrașcolare Sedat Dinc: sdinc@spectrum.ro[/vc_column_text][vc_single_image image=”5463″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]