Târgul ofertelor educaţionale se organizează în fiecare an atât pentru unităţile şcolare de stat cât şi pentru unităţile private. Cu acest prilej şcolile au posibilitatea să-şi promoveze oferta educaţională pentru anul şcolar următor dar şi realizările obţinute în anul în curs.

Anul acesta târgul ofertelor educaţionale pentru şcolile private s-a desfăşurat în ziua de 25 martie la centrul comercial Vivo din Constanţa. Şcoala Gimnazială Spectrum a prezentat numeroşilor vizitatori oferta educaţională pentru anul 2017 – 2018, dar şi o parte din realizările obţinute de către elevi până în prezent, care au culminat cu numărul mare de elevi calificaţi la Etapa Naţională a olimpiadelor de matematică, informatică, fizică, limba spaniolă şi limba latină.

La târg au participat multe cadre didactice din şcoala noastră, precum şi părinţi şi elevi care au diseminat flyere, au susţinut o prezentare de roboţi confecţionaţi la clubul de robotică şi au susţinut un frumos program artistic aplaudat la scenă deschisă.
Ne mândrim cu profesorii şi elevii noştri, cu realizările noastre şi sperăm ca şi în anul şcolar viitor să ne bucurăm de aceleaşi succese.