În perioada 21-23 octombrie elevii de gimnaziu care doresc  înrolarea tabletelor în sistemul de învățământ Jamf School  ( sistem care va permite profesorilor de la clasă să predea într-un mod cât mai interactiv ) sunt rugați să predea tabletele profesorilor diriginți.

În urma acordului dumneavoastră tabletele vor fi înrolate în acest sistem centralizat de învățare iar pe perioada orelor de curs de luni până vineri între orele 08:20 – 14:20 elevii vor pierde accesul asupra tabletelor, acestea urmând să fie coordonate de fiecare profesor care urmează să predea ora de curs, strict numai într-un mod educativ.

După terminarea orelor de curs elevii vor avea acces la toate funcțiile tabletei pentru a o putea folosi în scopuri personale.

Specificațiile minime ale tabletei :

–          Sistem IOS minim versiunea 13 sau mai nouă

–          Tabletele cu tehnologia SIM card integrată nu sunt permise ( aceste tablete din păcate nu vor putea fi utilizate deoarece permit ca în timpul orelor elevii să poată face conexiunea și la alte surse de internet )

ATENȚIE!!!

TOATE conturile, parolele de acces și amprentele acestor dispozitive vor fi șterse înainte de a le preda diriginților.

De asemenea vă rugăm să vă asigurați că aceste dispozitive nu vor fi asociate la altele asemănătoare.

VĂ RUGĂM FACEȚI TOATE SALVĂRILE NECESARE ÎNAINTE DE A LE PREDA

TOT CONȚINUTUL ACESTOR TABLETE VA FI ELIMINAT.

În săptămâna 26-30 octombrie 2020 aceste tablete vor fi predate de către diriginți departamentului IT pentru configurări,teste și înrolare în sistem, urmând ca pe 02 noiembrie să le fie returnate elevilor în perfectă stare de funcționare cu toate cele necesare instalate.

ACCESUL ÎN ȘCOALĂ CU TABLETELE CARE NU SUNT ÎNROLATE ÎN SISTEMUL JAMF SCHOOL ESTE STRICT INTERZIS, NERESPECTAREA ACESTEI REGULI STABILITĂ DE CONDUCEREA ȘCOLII IMPUNÂND APLICAREA ACELEIAȘI SANCȚIUN CA ȘI CEA CU TELEFOANELE MOBILE.

Mulțumim!