fbpx
Menu Close

Program ipad

Dragi părinți, 

Vă informăm că în următorul an școlar, 2020-2021 conducerea unității a decis ca elevii pentru  ciclul gimnazial să folosească iPad ca un material ajutator în învățare.

În vacanța de vară infrastructură școlii va fi pregătită și finalizată până la începerea școlii.

Cadrele didactice vor fi instruite pentru folosirea eficientă a tabletelor. 

 Suntem conștienți că această schimbare va implica un efort de acomodare dar cu timpul atât elevii cât și cadrele didactice se vor obișnui. 

iPad-urile vor fi manageriate de un program, MDM( Mobile Device Management), accesul la aplicații și programe vor fi controlate, limitate, și vor fi utilizate doar în scop educațional.

Cărțile le puteți achiziționa în format digital sau lectric, sau ambele variante, referitor la manuale veți primi și alte detalii. 

iPad-urile vor trebui să fie de minim din generația aIV-a (fără tehnologia 4G integrată) sau mai avansate (nu recomandăm mini iPad).

Dacă aveți deja un iPad cu clasificările menționate mai sus îl puteți folosi, dacă nu, vă recomandăm achiziția unuia cu reducere accesând platforma myEducare ( https://lumina.myeducare.ro/login.php) unde găsiți linkurile de la partenerul nostru  iSTYLE.  Dacă nu doriți,  puteți să achiziționați de la alte magazine. 

Parinti elevilor noi înscriși la scoala noastra vor primi linkurile de activare la platforma myEducare.

Veți primi informări detaliate  în legătură cu folosirea tabletelor și a regulilor de aplicare în școală. 

Cu respect,

Conducerea Școlii Gimnaziale Spectrum