fbpx
Menu Close

Mesajul Managerului

        Dacă sunteți noi în familia Spectrum, tocmai ați intrat într-o școală foarte specială. Spectrum este o comunitate educațională unită și strânsă care promovează dezvoltarea socială și educațională a tuturor elevilor săi într-un mediu sigur și prietenos. Sunt onorat să fiu Managerul acestor școli, deoarece acesta va fi primul an în care voi lucra în interesul comunității din Constanța. Personalul nostru didactic lucrează cu aproximativ 450 de elevi din clasele 0-VIII. În completarea curricumului de bază, școala noastră vine în întâmpinarea elevilor dotați în vederea pregătirii lor pentru olimpiadele naționale și internaționale la materii de bază precum matematică și informatică.De asemenea, noi vă oferim și un program extra-curricular vast ce include cluburi precum: robotics, mindlab, dramă, arte marțiale, muzică, handbal, fotbal, etc.

        Părinţii sunt întotdeauna bineveniţi la noi la şcoală. Noi vedem părinţii noştri ca parteneri egali în asigurarea unor experienţe educaţionale importante copiilor noştri. Totodată, vă încurajăm să participați activ în programele școlii și în activitățile de clasă. Sunt multe posibilități prin care vă puteți ajuta copiii la clasă, sau în comitetul de părinți sau prin participarea la diferite activități din cadrul școlii noastre. Bineînțeles că înțelegem că sunteți foarte ocupați că uneori este greu să participe la astfel de program. Asemeni voluntariatului, este la fel de important să îi citească noaptea dumneavoastră, să discutați despre cum și-a petrecut ziua sau să vă pregătiți pentru următoarea zi de școală.

       Sunt încântat să fac parte dintr-o asemenea echipă! Vă invităm să faceți parte din comunitatea noastră ce lucrează în echipă în slujba elevilor săi! Vă așteptăm oricând să discutăm despre o sugestie, o preocupare sau doar despre o „poveste bună”! Aștepți cu nerăbdare să lucrezi cu dumneavoastră și dumneavoastră!

 

Manager,

BEDIRHAN ALTUN