Mesajul Directorului

 În numele familiei Spectrum, vă urez bun venit!

 Pentru că noi am înțeles că școala este temelia edificiului numit ”OM”, întreaga echipa Spectrum și-a adunat forțele pentru a dezvolta fiecare omuleț care ne trece pragul.

 Școala Spectrum este locul în care atenția se îndreaptă spre formarea caracterului și a tuturor calităților umane care ne ajută să ne raportăm corect la lumea din jurul nostru.

 Sunt onorat să fiu managerul acestei școli deoarece știu că Școala Spectrum este o comunitate educațională unită care promovează dezvoltarea socială și educațională a tuturor elevilor săi într-un mediu sigur și prietenos.

 Atât personalul didactic, cât și cel auxiliar înțelege nevoia de a se dezvolta continuu din punct de vedere profesional, de aceea, la Școala Spectrum veți găsi întotdeauna oameni foarte bine pregătiți care vă vor oferi o experiență educațională de înaltă calitate, bazată pe comunicare, amabilitate și implicare activă și responsabilă în soluționarea oricărei probleme apărute.

 Pentru Școala Spectrum, relația părinte – elev – școală reprezintă o prioritate și din acest motiv părinții sunt întotdeauna bineveniți, fiind considerați un partener egal ce poate aduce un plus de valoare prin idei, sugestii și implicare activă în proiectele noastre.

 În completarea curriculumului de bază, școala noastră oferă pentru cei aproximativ 450 de elevi din clasele 0 – VIII pregătire suplimentară pentru olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, un program extracurricular vast ce include cluburi, precum: Mindlab, Robotică, Dramă, Muzică, Fotbal, Hanbal, Arte marțiale, etc. De asemenea, derulăm proiecte precum Character School, Charity Club și de orientare în carieră pentru a asigura o formare solidă pe toate palierele personalității elevilor noștri.

 Sunt încântat că fac parte din asemenea echipă și vă invit cu căldură vă alăturați comunității noastre!