fbpx
Menu Close

Mesajul Managerului

  Dacă sunteţi noi în familia Spectrum, tocmai aţi intrat într-o şcoală foarte specială. Spectrum este o comunitate educaţională unită şi strânsă care promovează dezvoltarea socială și educaţională a tuturor elevilor săi într-un mediu sigur şi prietenos.Sunt onorat să fiu directorul acestei şcoli, întrucât acesta va fi primul an în care voi lucra  în interesul comunităţii din Constanţa. Personalul nostru didactic lucrează cu aproximativ 300 de elevi din clasele 0-VIII. În completarea curricumului de bază, şcoala noastră vine în întâmpinarea elevilor dotaţi în vederea pregătirii lor pentru olimpiadele naţionale şi internaţionale la materii de bază precum matematica şi informatica. De asemenea, noi vă oferim şi un program extra-curricular vast ce include cluburi precum: robotics, mindlab, dramă, arte marţiale, muzică, handbal, fotbal, etc.

        Părinţii sunt întotdeauna bineveniţi la noi la şcoală. Noi vedem părinţii noştri ca parteneri egali în asigurarea unor experienţe educaţionale importante copiilor noştri. Totodată, vă încurajăm sa participaţi activ în programele şcolii şi în activităţile de la clasă. Sunt multe posibilităţi prin care vă puteţi ajuta copiii  la clasă, sau în comitetul de părinţi sau prin participarea la diferite activităţi din cadrul şcolii noastre. Bineînţeles că înţelegem că sunteţi foarte ocupaţi şi că uneori este greu să puteţi participa la astfel de programe. Asemeni  voluntariatului, este la fel de important să îi citiţi noaptea copilului dumneavoastră, să discutaţi despre cum şi-a petrecut ziua sau să îl pregătiţi pentru următoarea zi de şcoală.

Sunt încântat să fac parte dintr-o asemenea echipă! Vă invităm să faceţi parte din comunitatea noastră ce lucrează în echipă în slujba elevilor săi! Vă aştept oricând să discutăm fie despre o sugestie, o preocupare sau doar despre o “poveste bună”!  Aştept cu nerăbdare să lucrez cu dumneavoastră şi copiii dumneavoastră!