Sunteți elevi talentați, pasionați de muzică, vreți sa câștigați premii și să participați la competiții internaționale? Atunci Golden Voices este răspunsul. Un concurs dedicat elevilor, la care vă puteți înscrie până pe 27 ianuarie 2023.

Ce este Golden Voices

Golden Voices” este un concurs de interpretare vocală în care tinerele talente își pot demonstra aptitudinile și abilitățile personale.
Concursul se organizează încă din 2003, având denumiri diferite de-a lungul anilor. În ultimi doi ani concursul poartă denumirea de Golden Voices și se desfășoară în două secțiuni, Concursul de Interpretare Vocală în limbă maternă / străină, respectiv Concursul de Interpretare în limba turcă. Elevii care obțin premii în cadrul acestor concursuri pot fi invitați de către echipa de organizare a International Festival of Language and Culture (un amalgam de povești, dansuri și cântece internaționale inspiraționale ) să reprezinte România, cu tot ce înseamnă cultură, costume, tradiții și dansuri, la festivalurile din diferite țări.

Mult succes!