Școala noastră continuă tradiția lucrurilor bine făcute și  demarează pe 2 Noiembrie 2020  Campania ,,Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC!  Dăruiește cunoaștere!,, , campanie derulată la nivelul tuturor școlilor din cadrul Lumina Instituții de Învățământ.

Anul trecut, am reușit să strângem peste 15000 de cărți care au adus bucurie și cunoaștere pentru mii de copii din diferite zone ale țării. Vă mulțumim pentru implicare și vă așteptăm să veniți alături de noi și în campania de anul acesta.

Prin această campanie, care se va încheia pe 1 Decembrie 2020, urmărim să strângem cel puțin 10 000 de cărți, pe care să le donăm bibliotecilor școlare din mediul rural, și cel puțin 1000 de echipamente IT care urmează să ajungă la elevii ce nu au asemenea device-uri pentru a desfășura lecții online sau pentru a avea acces la resurse educaționale.

Cărțile și device-urile  pot fi aduse la recepția școlii, într-un spațiu destinat acestei campanii și care va fi inscripționat cu însemnele campaniei ,,Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC!  Dăruiește cunoaștere! ,,

De asemenea, în locul cărților sau al echipamentelor IT sunt acceptate și donații în bani pentru a achiziționa  cărți noi sau echipamente IT pentru elevi. Donațiile în bani pot fi făcute în contul: IBAN: RO17 RNCB 0082 0320 2983 0001, cu mențiunea Campania ,,Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC!  Dăruiește cunoaștere!

Vă rugăm să donați cărți potrivite vârstei copiilor dumneavoastră și echipamente IT care mai pot fi folosite!

Prin această campanie dorim să îi încurajăm pe elevii noștri să doneze și să îi ajute și  pe alți copii să aibă acces la cunoaștere. Dăruind cărți sau facilitând accesul la educația online, dăruim cunoaștere și punem o cărămidă la temelia unui viitor mai bun pentru copiii noștri.

Vă mulțumim pentru implicare și susținere!