[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]In perioada 7 – 10 februarie, elevii scolii Spectrum, insotiti de doamnele profesoare Petrea Ioana si Ianul Ruxanda au participat la o minunata tabara de astronomie, intr-un campus similar celui de la N.A.S.A.

Programul a fost extrem de educativ, elevii venind mai bogati in cunostintele depsre spatiu si misiuni spatiale, mai curajosi, deoarece acolo si-au infruntat toate temerile prin antrenamentele in scaunul rotativ, scaunul multiaxa, prin reparatiile la inaltime ale statiilor spatiale, au simulat mersul pe Luna si pe Marte. De asemenea, au fost extrem de mandrii deoarece au reusit sa duca la bun sfarsit doua lansari in spatiu. Si-au imbogatit cunostintele de fizica si viata in spatiu prin diferite experimente in vid, au vazut de ce si cum se realizeaza aurora boreala, au fost la planetarium, au invatat sa construiasca rachete pe care le-au lansat in spatiu si multe altele.

Echipa de antrenori, profesori belgieni ne-a incantat prin profesionalismul, caldura si umorul lor.

In seara dinaintea plecarii, elevii au vizitat castelul din Bouillon, care dateaza de pe vremea Cruciatilor si care i-a incantat prin sobrietatea si fastuozitatea zidurilor ce s-au pastrat in stare foarte buna. Vizita s-a efectuat la lumina tortelor, fapt care a amplificat misterul si fascinatia vremurilor demult apuse.

La final, elevii nostri si-au exprimat dorinta de a mai ramane cateva zile in tabara.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”4166,4167,4168,4169,4170,4171,4172,4173,4174,4175,4176,4177,4178,4179″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_posts number=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]